🚛 Livrare

Chișinău
( Urmatoarea zi )
Suburbiile Orașului
( Urmatoarea zi )
În Republică
(2-3 zile lucrătoare)
Dimensiuni mari 100 lei  150 lei 390-990 lei
Dimensiuni medii 50 lei  70 lei 150-390 lei
Dimensiuni mici 50 lei  50 lei 70-150 lei

 

* Dacă comanda este facută pină la ora 12 de Luni pîna Vineri, și pina la orele 11 Sîmbătă

** Dacă comanda este făcută în ziua de Sîmbătă - Procesarea și livrarea va fi facută în ziua de Luni   

Livrarea se efectuează de Luni pînă Sîmbătă.În ziua de Duminică livrările nu se efectuează!

Livrarea se efectuează doar pentru produsele comandate. Livrarea mai multor produse cu intenția de a alege pe loc un produs nu este disponibilă.

Nu livram in Transnistria.

Curierul vă va apela cu 30 de minute înainte de a ajunge la destinație.

În angajamentele curierului nu intră instalarea,conectarea, demonstrarea tuturor caracteristicilor sau predarea modului de utilizarea a produsului.

Ridicare personală:

Ridicarea de la oficiu este convenabilă deoarece nu trebuie să fii acasă și să aștepți curierul. Ridicați-vă comenzile la orice oră convenabilă pentru dvs. (după plasarea și confirmarea online) din oficiul nostru la adresa: or.Chișinău, str.Uzinelor 90.

Important! La primirea comenzii este necesar să verificați ambalajul și aspectul acestuia. Prin semnarea certificatului de garanție, confirmați că nu aveți nici o reclamație cu privire la produs și la magazin.

În caz că unele circumstanțe neprevăzute vă impiedică să primiți comanda plasată în magazinul online Tyme.md, este necesar să contactați operatorul nostru cît mai devreme posibil la numărul de telefon: 078752330 sau ne găsiți pe rețeli de socializare.

Dacă comanda este livrată și îndeplinește toate condițiile de garanție, dar vă răzgândiți să efectuați achiziția, va trebui să plătiți cheltuielile de transport și timpul de lucru al curierului. Prin urmare, asigurați-vă că alegeți corect produsul pe care doriți să îl achiziționați cu adevărat.

Anularea Comenzii

Comanda poate fi anulata gratuit, doar in caz daca nu era transmisa la curier, sau comanda facuta cu ridicarea personala din oficiu.

Dacă comanda este deja în procesul de livrare, iar DVS doriți să o anulați din alte motive decît motive invocate de magazinul Tyme.md atunci: 

  • În Chișinău și suburbiile orașului, DVS achitați doar prețul livrării indicat în invoice
  • În Republică DVS achitați suma dublă a livrării indicată în invoice

 

Ridicarea produselor cu dimensiuni mari la etaj

Produsele de dimensiuni mari vor fi livrate doar până la scară, poartă.