­čžż Garan╚Ťie

Cu Tyme.md, ave╚Ťi ├«ntotdeauna garan╚Ťie pentru produsele achizi╚Ťionate, ├«n conformitate cu legile ├«n vigoare ╚Öi politicile comerciale ale produc─âtorilor. Odat─â cu produsul, ve╚Ťi primi servicii gratuite de repara╚Ťie de la v├ónz─âtor sau produc─âtor pe baza certificatului de garan╚Ťie emis.

Reclama╚Ťiile consumatorului se solutioneaza ├«ntr-o perioad─â de timp care nu poate dep─â┼či 14 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cuno┼čtin┼ú─â v├«nz─âtorului neconformitatea produsului ╚Öi l-a predat v├«nz─âtorului ori persoanei desemnate de acesta ├«n baza unui document de predare-primire.

In dependenta de natura produsului acest termen poate fi prelungit numai cu acordul consumatorului.

├Änainte de a folosi echipamentul/produsul, citi╚Ťi cu aten╚Ťie manualul de instruc╚Ťiuni!

Dac─â produsul nu poate fi reparat ╚Öi centrul de repara╚Ťie confirm─â c─â defectul nu este rezultatul unei utiliz─âri necorespunz─âtoare, contrar ┬ámanualului de utilizare sau nerespect─ârii condi╚Ťiilor certificatului de garan╚Ťie, produsul va fi ├«nlocuit.

├Än momentul schimb─ârii produsului,la r├«ndul s─âu, se va emite un nou certificat de garan╚Ťie, nu se va prelungi garan╚Ťia de la produsul defect.

Chiar dacă înlocuirea produsului nu este posibilă, vă vom rambursa costul complet al mărfii.

├Än cazul unei deserviri ├«n garan╚Ťie, magazinul Tyme.md va accepta produsul doar dac─â vor fi respectate urm─âtoarele cerin╚Ťe:

  • produsul ├«n complecta╚Ťie deplin─â;
  • certificatul de garan╚Ťie emis de v├ónz─âtor adeverit prin ╚Ötampila ╚Öi semn─âtura magazinului;
  • bonul fiscal;

 

P─âstra╚Ťi certificatul de garan╚Ťie ╚Öi bonul fiscal ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â!
┬áOrice modificare va invalida documentul ╚Öi va anula garan╚Ťia!