­čĺ░ Creditare

Avantajele cumpărăturii în credit de la Tyme.md
Pentru a face comanda în credit nu mai este nevoie de a mai ieși din casă. 90% din cererile de împrumut depuse on-line, sunt acceptate în maximum 1 oră. Livrarea contractului de împrumut este efectuată la adresa la care vă este mai comod. Posibilitatea de rambursare anticipată a împrumutului. Rambursarea împrumutului se poate face în sucursalele bancare de pe întreg teritoriul Moldovei. Fără nici o plată în avans.
Condi╚Ťii de creditare
├Ämprumutul este disponibil pentru cet─â╚Ťenii Republicii Moldova care au atins v├órsta de 18 ani. Suma de creditare - de la 500 p├ón─â la 50 000 lei. Durata de c
reditare - de la 1 până la 36 de luni. Cartela de reducere nu este valabila la produsele promotionale si in CREDIT 0% Credit 0% Acum și mai convenabil de făcut cumpărături în credit de la Tyme.md. Vă propunem un program de plată în rate fără dobândă la produsele de pe site-ul nostru. Comision pentru acordarea credit de la  100 lei pina la 200 lei.
Ce înseamnă credit 0% de la Tyme.md ?
Simplu! Cump─ârarea produsului cu 0% DOB├éND─é lunar─âi. 0% avans la achizi╚Ťionarea produsului. * Informa╚Ťii detaliate despre cum beneficia╚Ťi de cump─âr─âturi ├«n credit 0%, le primi╚Ťi de la operatorii no╚Ötri.
Cum s─â cump─âra╚Ťi ├«n credit?
Pentru confortul D-voastr─â noi am creat o modalitate simpl─â ╚Öi comod─â de a lua un ├«mprumut pe site-ul smadshop.md. Tot de ce ave╚Ťi nevoie - buletinul de identitate.